Cuiburi umplute cu smântână, cașcaval, ouă și mărar – Cuiburi apetisante din carne tocată
Ingrediente necesare:
- 800 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 1 ceapă
- 100 ml lapte
- 70 g pâine
- Sare, piper
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 150 g cașcaval ras
- 200 ml smântână
- 2 ouă
- Mărar
Mod de preparare:
Amestecăm carnea tocată cu ceapa tocată mărunt. Încorporăm și pâinea, laptele, sarea și piperul.
Separat, mixă ouăle după care adăugăm și cașcavalul, smântâna, mărarul și amestecăm până la omogenizare.
Începem să formăm coșulețele din amestecul de carne și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Le umplem cu umplutura pregătită anterior.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 25 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!