Chec super pufos și gustos – Se prepară din 370g făină, 200 ml lapte, 330g zahăr, 180g unt, 4 ouă și…
Ingrediente necesare:
- 370 g făină
- 180 g unt
- 200 ml lapte
- 330 g zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
- 1 linguriță pudră de cacao
- 4 ouă
Mod de preparare:
Mixăm untul împreună cu zahărul tos și cel vanilat timp de 4-5 minute.
Mixând continuu, încorporăm pe rând câte un ou.
Adăugăm și făina cernută împreună cu praful de copt și amestecăm cu grijă, folosind o spatulă. Tapetăm o tavă de chec cu hârtie de copt și turnăm 80% din compoziție în ea.
Amestecăm compoziția rămasă cu pudra de cacao și turnăm peste compoziția albă din tavă. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40-50 minute sau până checul trece testul cu scobitoarea.
Savurați cu poftă! Poftă bună!