Chec super pufos și gustos – Se prepară din 370g făină, 200 ml lapte, 330g zahăr, 180g unt, 4 ouă și…

Ingrediente necesare:

  • 370 g făină
  • 180 g unt
  • 200 ml lapte
  • 330 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriță pudră de cacao
  • 4 ouă

Mod de preparare:

Mixăm untul împreună cu zahărul tos și cel vanilat timp de 4-5 minute.

Mixând continuu, încorporăm pe rând câte un ou.

Adăugăm și făina cernută împreună cu praful de copt și amestecăm cu grijă, folosind o spatulă. Tapetăm o tavă de chec cu hârtie de copt și turnăm 80% din compoziție în ea.

Amestecăm compoziția rămasă cu pudra de cacao și turnăm peste compoziția albă din tavă. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40-50 minute sau până checul trece testul cu scobitoarea.

Savurați cu poftă! Poftă bună!