Caserolă cu cartofi și ciuperci, gata în doar 20 minute – Nu rămâne nimic în tavă, atât de bună este…

Ingrediente necesare:

  • 5 cartofi
  • 1 lingură smântână
  • 2 linguri făină
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • mărar
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper negru

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ciupercile felii subțiri. Ceapa o tăiem cubulețe.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa și ciupercile.

3. Într-un bol separat, batem oul cu ajutorul unui tel. Adăugăm smântâna, condimentele și amestecăm bine.

4. Dăm cartofii prin răzătoarea mare.

5. În compoziția de ou, adăugăm cartofii pregătiți anterior. Amestecăm bine, apoi adăugăm făina. Mixăm bine bine, până la omogenizare…

6. Așezăm un strat din compoziție pe o tavă de copt, tapetată cu puțin ulei. Pe deasupra, adăugăm un strat de ciuperci. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. Coacem la temperatura de 200 grade Celsius, aproximativ 20 minute. La final, dacă doriți, puteți decora cu mărar…

Să aveți poftă! Poftă bună!