Rețetă rapidă, explicată pas cu pas, cu imagini – Caserolă cu piept de pui, ceapă și cașcaval – Un adevărat deliciu
Ingrediente necesare:
- 800 g piept de pui
- 1 ceapă
- 1-2 roșii
- 4 ouă
- 5 linguri smântână
- Sare și piper
- 200 g brânză sau cașcaval
Mod de preparare:
Tăiem carnea în cubulețe. Amestecăm smântâna cu ouăle, sare și piper. Adăugăm 100 g cașcaval ras, omogenizăm după care adăugăm și carnea.
Tapetăm o tavă de 32*20 cm cu hârtie de copt și transferăm compoziția în ea. Deasupra punem inele de ceapă și rondele de roșii. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
După 30 de minute, scoatem tava și presărăm cașcavalul rămas deasupra. Dăm tava înapoi la cuptor pentru încă 10-15 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!