Cartofi la cuptor cu șunculiță și cașcaval – Cartofi evantai cu bacon și cașcaval

Timp de preparare: 40 minute

Nr. de porții: 4

Ingrediente

  • 4 buc cartofi
  • după necesitate unt
  • după necesitate bacon
  • după necesitate cașcaval
  • după necesitate ardei gras roșu
  • după necesitate sare și piper

Preparare

Cartofii se curăță, se spală și se crestează în felii cât se poate de subțiri, fără a merge cu cuțitul până jos.

Se pun în tavă pe hârtie de copt și printre felii se pune unt, se condimentează, se pune cașcaval ras sau felii bacon sau orice alt mezel doriți și ardei tăiat.

Nu este o rețetă fixă se poate face după cum doriți. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 40-45 minute.

Se pot servi calzi, cu smântână ceapă verde tocată mărunt sau orice alte verdețuri. Poftă bună!

Rețeta aparține d-nei. Daniela Maria Todea și a fost preluată cu acord expres