Cea mai fină și mai aromată budincă cu brânză de vaci și griș – Pentru a o pregăti, aveți nnevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 kg brânză de vaci
- 250 g griș
- 8 linguri smântână
- 4 ouă
- 4 linguri zahăr
- 6 linguri unt topit
- vanilie
- stafide
- pesmeți
- unt
Mod de preparare:
1. Pentru început, mărunțim brânza de vaci cu ajutorul unui blender. După ce am obținut o cremă fină, adăugăm ouăle și amestecăm foarte bine.
2. Turnăm amestecul obținut într-un bol. Adăugăm restul ingredientelor menționate mai sus și amestecăm cu ajutorul unui mixer. În final trebuie să obținem un aluat moale și omogen.
3. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, pe urmă coacem la temperatura de 180 de grade timp de 40 de minute. Testăm cu ajutorul unei scobitori dacă budinca este gata. La final, decorăm cu zahăr pudră sau ciocolată.
Poftă bună!
Discussion about this post