O gustare excelentă, binevenită în orice moment al zilei – Chec-aperitiv la cuptor, cu salam și cașcaval – Pentru această rețetă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
- 150 ml smântână
- 100 ml maioneză
- 4 ouă
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 200 g făină
- 200 g cașcaval
- 350 g salam
- verdeață
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm smântâna, bicarbonatul, maioneza și amestecăm foarte bine.
2. Adăugăm făina și mixăm bine până la omogenizare.
3. Condimentăm aluatul cu sare și piper. Adăugăm cașcavalul tăiat cubulețe și amestecăm.
4. Adăugăm salamul și verdeața tăiată mărunt.
5. Turnăm aluatul într-o tavă de chec tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 190 de grade, timp de 30 de minute.
Să îl savurați cu poftă! Poftă mare!
Discussion about this post