Gustos și sățios, de nerefuzat – cartofi-acordeon cu bacon și cașcaval – Pentru a pregăti această rețetă gustoasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • cartofi
  • bacon
  • cașcaval
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, decojim cartofii.

Îi spălăm, pe urmă le facem câteva tăieturi mici la suprafață.

2. Condimentăm cu sare și piper. Adăugăm câte o felie de bacon în fiecare tăiatură.

Pentru a alterna ingredientele, puteți să adăugați o felie de bacon, pe urmă una de cașcaval.
La final, condimentăm bine după bunul plac.

3. Așezăm cartofii într-o tavă de copt. Pe deasupra, acoperim cu o folie de aluminiu și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Să îi savurați cu poftă – Poftă bună!