Dintre toate rețetele, slănina pregătită în pungă a devenit specialitatea mea – O bunătate! Pentru a o pregăti, nu aveți nevoie decât de…
Ingrediente necesare:
- 3 kg piept de porc
- 4 căpățâni de usturoi
- sare, piper negru, condimente
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pieptul de porc în bucățele mici.
2. Cu ajutorul unui blender, mărunțim usturoiul.
3. Așezăm carnea de porc într-un bol și o condimentăm, pe urmă o lăsăm la marinat timp de 60 de minute.
4. Punem câte două bucățele de carne în pungi de plastic. Scoatem aerul din pungi, pe urmă le legăm.
5. Într-un vas cu apă, așezăm pungile cu carne. La fierbem la foc mic timp de 2 ore.
6. După ce s-au răcit, scoatem slănina din pungi, o înfășurăm în folie de aluminiu și o punem în frigider peste noapte.
Să o savurați cu poftă!
Discussion about this post