Rețetă inedită – Trebuie doar să umpleți forma de brioșe cu carne, cașcaval și ouă – Pentru a pregăti această bunătate la voi acasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
- ouă
- lapte
- cașcaval
- carne
- ceapă
- condimente
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea mărunt. Procedăm la fel și cu ceapa.
2. Într-o tigaie cu ulei încins, adăugăm carnea și ceapa. Prăjim câteva minute până obținem un amestec omogen.
3. Turnăm uniform amestecul obținut, într-o formă specială de brioșe.
4. Pe deasupra, adăugăm cașcavalul tăiat felii. La final, adăugăm ou bătut cu lapte și sare.
5. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
Sigur o să vă placă – Poftă bună!
Discussion about this post