kiloRețete
sâmbătă, august 13, 2022
kiloRețete
No Result
View All Result

Cele mai fragede șnițele de pui – Așa le pregătesc de fiecare dată, ies fragede și gustoase

Cele mai fragede șnițele de pui – Așa le pregătesc de fiecare dată, ies fragede și gustoase

Pe cât sunt de uşor de pregatit, pe atât sunt de delicioase!

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui
  • 2-3 cani pesmet
  • 2 oua batute
  • o canita ulei
  • piper, sare
  • alte condimente, dupa gust

Cum se prepară?

  1. Bate ouale cu putina sare si piper.
  2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel îndepartezi excesul de apa.
  3. Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.
  4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper.
  5. Incinge uleiul.
  6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit

Daca va doriti sa faceti snitele de porc, iata cum sa le faceti ca la restaurant:

Ingrediente necesare: spata de porc, ceafa de porc, cascaval, salata verde, rosii cherry, lamai, cartofi fierti, parmezan, oua, pesmet, faina alba, sare si piper.

Trei parti de ceafa de porc, o parte de spata de porc si jumatate din cantitatea de carne bagam cascaval, prima data o sa luam carnea, o vom taia in bucatele mai mici, dupa care o vom baga in blender.

De pielite o curatam, de grasimi lasam pentru ca avem nevoie de grasime in tot snitelul acesta ca sa iasa succulent, de aceea si folosesc ceafa si spata de porc, care sunt putin mai grase decat cotletul.

Tocati apoi carnea cu ajutorul unui robot, iar cand este aproape gata adaugati si cascavalul taiat cubulete.

Condimentati cu sare si piper, apoi amestecati compozitia foarte bine pana se incorporeaza si ouale.

La sare trebuie sa avem grija. Daca avem un cascaval care este putin mai sarat, atunci sa avem grija sa nu cumva sa punem prea multa, putem pune si chilli daca ne place picant sau o branza anume, o sa facem acum doua bucati de snitel, o sa le modelam un pic cu mana.

Asa cum procedati si in cazul snitelelor clasice, tapetati bucatile de carne cu faina, apoi dati-le prin ou si pesmet.

Intre timp, pregatiti garnitura!

O sa curatam doi-trei cartofi fierti in coaja, o sa-i facem doar la tigaie in putin ulei de masline, iar la sfarsit o sa aruncam niste parmezan ras deasupra, sare, piper si este gata. O garnitura foarte simpla, rapida si foarte buna.

Pentru salata, rupeti cateva frunze proaspete pe care le amestecati cu rosii cherry taiate jumatati, apoi adaugati putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare.

Pranzul sau cina dumneavoastra vor fi gata in cel mult 30 minute!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Vinete pentru iarnă, la borcan – Rețetă rapidă și gustoasă, borcanele dispar imediat din cămară
Aperitive

Vinete pentru iarnă, la borcan – Rețetă rapidă și gustoasă, borcanele dispar imediat din cămară

Rețetă simplă și gustoasă, foarte ușor de pregătit – Vinete marinate cu usturoi, o bunătate!
Aperitive

Rețetă simplă și gustoasă, foarte ușor de pregătit – Vinete marinate cu usturoi, o bunătate!

Rețetă simplă și rapidă, fără sterilizare – Ardei grași prăjiți în ulei, pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Rețetă simplă și rapidă, fără sterilizare – Ardei grași prăjiți în ulei, pentru iarnă, la borcan

Pârjoluțe moldovenești, rețetă simplă și gustoasă – Rețetă tradițională, din Dorohoi
Aperitive

Pârjoluțe moldovenești, rețetă simplă și gustoasă – Rețetă tradițională, din Dorohoi

Cea mai gustoasă rețetă de sezon – Ardei grași prăjiți ușor în ulei, pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Cea mai gustoasă rețetă de sezon – Ardei grași prăjiți ușor în ulei, pentru iarnă, la borcan

Metodă simplă, rapidă și gustoasă de conservare – Ardei gras pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Metodă simplă, rapidă și gustoasă de conservare – Ardei gras pentru iarnă, la borcan

Next Post
Prăjitură la tavă cu banane și ciocolată – Rețetă rapidă, deosebit de delicioasă

Prăjitură la tavă cu banane și ciocolată - Rețetă rapidă, deosebit de delicioasă

Discussion about this post

RECOMANDĂRI /SUGESTII

Prăjitură cu două blaturi fine și cremă de ness – Una dintre rețetele mele de suflet pentru prăjituri de casă
Dulciuri și prăjituri

Prăjitură cu două blaturi fine și cremă de ness – Una dintre rețetele mele de suflet pentru prăjituri de casă

Prăjitură la tavă, cu griș și brânză dulce – Prăjitură de casă fragedă, aromată, fină și delicată
Fără categorie

Prăjitură la tavă, cu griș și brânză dulce – Prăjitură de casă fragedă, aromată, fină și delicată

Rețetă gustoasă și aspectuoasă – Pulpe de pui învelite în aluat foietaj
Feluri principale

Rețetă gustoasă și aspectuoasă – Pulpe de pui învelite în aluat foietaj

Rețeta veche, de odinioară – Cornulețe fragede cu osânză și nuci
Fără categorie

Rețeta veche, de odinioară – Cornulețe fragede cu osânză și nuci

Pizza cu blat subțire, din aluat pe bază de chefir – Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Ce bunătate am scos din cuptor…
Fără categorie

Pizza cu blat subțire, din aluat pe bază de chefir – Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Ce bunătate am scos din cuptor…

Tort polonez Karpatka – Prăjitura Ecler de care te vei îndrăgosti iremediabil
Dulciuri și prăjituri

Tort polonez Karpatka – Prăjitura Ecler de care te vei îndrăgosti iremediabil

  • Politica de confidențialitate
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Aperitive
  • Dulciuri și prăjituri
  • Feluri principale

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate