Nu ai cum să dai greș cu o rețetă atât de simplă și atât de bună – Ciorbă de văcuță – Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 800 g carne de vită
- 150 g orez
- 200 g pastă de roșii
- 2 cepe
- 2 căței de usturoi
- condimente
- ulei
Mod de preparare:
1. Într-un vas cu apă, punem carnea la fiert. Dacă este nevoie, îndepărtăm spuma formată cu o spatulă. Fierbem la foc mic, timp de 60 de minute.
2. După ce s-a răcit, tăiem carnea bucățele, pe urmă o punem înapoi în oală.
3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt.
4. Adăugăm pasta de roșii, usturoiul zdrobit și condimentele preferate.
Amestecăm bine și gătim la foc mic 5 minute.
5. Turnăm amestecul obținut în oala cu supă.
Adăugăm orezul, verdeața și amestecăm bine. Fierbem la foc mic 10 minute.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post