O salată foarte gustoasă si in același timp,sățioasă!
  • 2 conserve de fasole fiartă deja sau 500 gr fasole uscată albă , pe care o fierbeți dvs
  • 1 fir de praz
  • 250 g roșii cherry
  • 2 cepe
  • 2 căței de usturoi
  • 1 linguriță de muștar semiiute
  • 6 linguri oțet balsamico
  • 4 linguri ulei
  • Frunze de busuioc
  • 1 praf de zahăr
  • Sare, piper
Preparare:
Fasolea din conservă o puneți într-o strecurătoare și o spălați sub jet de apă rece . Prazul îl curățați bine și îl tăiați rondele . Roșiile se spală si se taie jumătăți.
Ceapa taiata mărunt. Se amestecă toate.
Pentru vinegretă :  usturoiul pisat se amestecă cu muștarul , uleiul, oțetul, sarea, piperul, zahărul și 75 ml apă. Se toarnă peste salată și se amestecă ușor. Frunzele de busuioc se rup si se pun deasupra salatei.
Poftă bună!