O salată foarte gustoasă si in același timp, sățioasă!
- 2 conserve de fasole fiartă deja sau 500 gr fasole uscată albă , pe care o fierbeți dvs.
- 1 fir de praz
- 250 g roșii cherry
- 2 cepe
- 2 căței de usturoi
- 1 linguriță de muștar semi iute
- 6 linguri oțet balsamic
- 4 linguri ulei
- Frunze de busuioc
- 1 praf de zahăr
- Sare, piper
Preparare:
Fasolea din conservă o puneți într-o strecurătoare și o spălați sub jet de apă rece.
Prazul îl curățați bine și îl tăiați rondele . Roșiile se spală si se taie jumătăți. Ceapa taiata mărunt. Se amestecă toate.
Pentru vinegretă: usturoiul pisat se amestecă cu muștarul , uleiul, oțetul, sarea, piperul, zahărul și 75 ml apă. Se toarnă peste salată și se amestecă ușor. Frunzele de busuioc se rup si se pun deasupra salatei.
Poftă bună!
Articol preluat integral, cu acord express
Sursa: kiloretete.ro