Rețetă cu imagini, pas cu pas – Somon la tigaie (cu sos de unt, usturoi și lămâie) – Un adevărat deliciu

Ingrediente necesare:

  • 400 g somon
  • Sare, piper
  • 120 g unt
  • Zeama de la jumătate de lămâie
  • Coajă de lămâie
  • Pătrunjel verde tocat mărunt
  • Usturoi

Mod de prep>arare:

Tăiem bucata de somon în două, condimentăm cu sare și piper.

Încinge un pic de ulei într-o tigaie și punem somonul în ea. Prăjim până se rumenește frumos pe ambele părți după care îl scoatem din tigaie.

Adăugăm untul în tigaie, coaja și zeama de lămâie, sare, piper și amestecăm. Adăugăm și verdeața și usturoiul tocat mărunt și amestecăm.

Punem somonul în sos pentru câteva minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!