Brioșe cu șuncă, ardei, cașcaval și ceapă verde – un aperitiv rapid și gustos!
Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 150 g șuncă
- 150 g cașcaval ras
- 300 g făină
- 1 ardei kapia
- 210 ml lapte
- 30 ml ulei
- un vârf de cuțit praf de copt
- 3 fire ceapă verde
- sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Într-un bol mediu, amestecăm făina cu praful de copt, apoi adăugăm și ouăle bătute, ceapa curățată și tocată mărunt, ardeiul curățat, spălat și tocat mărunt, laptele, uleiul, cașcavalul ras și șunca tocată mărunt.
Potrivim de sare și piper și amestecăm foarte bine compoziția.
Împărțim compoziția în tava de brioșe tapetată cu hârtie pentru brioșe, apoi coacem timp de 20-25 de minute, la 180 de grade Celsius.
Lăsăm brioșele să se răcească un pic în tavă, apoi le scoatem și le servim calde.
Să le savurați cu poftă, alături de sosul preferat!
Sursă: coolinarika.com/recept/slani-mafini-osnovni-recept/
Discussion about this post