Ingrediente:
- piept de pui
- 2 roșii
- pătrunjel
- 4 dovlecei
- 4 căței de usturoi
- sare, piper negru
Mod de preparare:
1. Condimentăm carnea de pui cu sare și piper. O prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei până se rumenește frumos. Pe urmă, o așezăm într-un vas, o acoperim cu folie alimentară și o lăsăm 15 minute.
2. Tăiem dovleceii cubulețe. Roșiile le tăiem jumătăți de felii. Carnea de pui o tăiem bucățele mici iar usturoiul îl zdrobim.
3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim bucățile de dovlecel până se rumenesc frumos. Pe urmă, adăugăm usturoiul, roșiile și condimentele. Acoperim și gătim pe foc mic 10 minute. Cu 5 minute înainte, adăugăm carnea de pui și pătrunjelul.
Poftă bună!