Rețetă pas cu pas, cu imagini – Rețetă gustoasă și rapidă, din puține ingrediente – Un adevărat deliciu – Cartofi și carne tocată la cuptor
Ingrediente necesare:
- 1 kg cartofi
- Sare, busuioc, boia , ulei de măsline, piper
- 1 ceapă
- 600 g carne tocată
- 300 g cașcaval ras
- Roșii
Mod de preparare:
Curățăm cartofii, îi tăiem rondele și îi transferăm într-o tavă. Condimentăm cu sare, boia, busuioc și stropim cu ulei de măsline. Amestecăm și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Tocăm ceapa și o călim într-o tigaie încinsă unsă cu un pic de ulei de măsline. Adăugăm carnea, amestecăm și prăjim totul împreună timp de 10 minute. Adăugăm sare și piper după gust, amestecăm.
Transferăm carnea cu ceapă peste cartofii din tavă și presărăm deasupra cașcavalul ras. Peste cașcaval putem pune bucăți de roșii. Dăm tava înapoi la cuptor pentru încă 20 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!