Ruladă rapidă din pandișpan din 400 g făină, 250 ml iaurt, 2 ouă, 200 g zahăr, gem și vanilie

Ruladă rapidă din pandișpan – Pentru această rețetă delicioasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 400 g făină
  • 250 ml iaurt
  • 2 ouă
  • 200 g zahăr
  • 1 linguriță bicarbonat
  • gem
  • vanilie

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm zahărul, vanilia și amestecăm foarte bine.

2. Adăugăm iaurtul amestecat cu bicarbonatul de sodiu. Treptat, adăugăm făina și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

3. Turnăm uniform aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 8 minute.

5. Scoatem blatul din cuptor și îl tapetăm cu gem.

Formăm rulada iar la final o decorăm cu zahăr pudră.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!