Niciodată nu mi-a ieșit așa de înalt – Pandișpan-minune pe bază de limonadă – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 8 ouă
- 600 g zahăr
- 20 g zahăr vanilat
- 400 ml limonadă
- 300 ml ulei
- 1 kg făină
- 2 pachețele de praf de copt
Mod de preparare:
1. Pentru început, cernem făina într-un vas. Adăugăm praful de copt și amestecăm bine.
2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm zahărul, sarea și zahărul vanilat. Treptat, adăugăm uleiul și limonada. Amestecăm bine până obținem o compoziția fină și omogenă.
3. Adăugăm făina și formăm un aluat, pe care îl turnăm într-o tavă tapetată cu unt.
Coacem pandișpanul la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Verificăm cu o scobitoare dacă este copt.
Să îl savurați cu drag – Poftă bună!
Discussion about this post