Îi preparăm de ani de zile și încă nu ne-am plictisit – Biscuiți fragezi, care se topesc în gură – Pentru a pregăti această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare
- 400 g unt
- 400 g maioneză
- 2 ouă
- 400 g zahăr
- 1 kg făină
- 4 lingurițe zahăr vanilat
- 1 linguriță are
- 2 lingurițe praf de copt
- unt
Mod de preparare:
1. Pentru început, cu ajutorul unui mixer, batem untul cu maioneză.
2. Adăugăm zahărul, oul și zahărul vanilat. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
3. Treptat, adăugăm făina cernută amestecată cu praful de copt. Amestecăm până obținem un aluat moale și omogen.
4. Umplem o pungă de patiserie cu aluatul respectiv. Atașăm o duză specială și formăm biscuiții pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
5. Coacem biscuiții la temperatura de 200 de grade, timp de 15-20 de minute.
Să îi savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post