Aripioare de pui la cuptor – Simplu și bun, de când știu această rețetă doar așa le fac

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 100 ml maioneză
  • 100 ml ketchup
  • sare, piper,  alte condimente (după gust)

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm maioneza. Adăugăm ketchup-ul și amestecăm bine…

2. Spălăm bine carnea, apoi o condimentăm după preferințe…

3. Adăugăm amestecul de ketchup și maioneză pregătit anterior și lăsăm la marinat 30 minute.

4. După acest timp, le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și le coacem la temperatura de 180 grade Celsius, aproximativ 30-40 minute.

Să le savurați cu poftă! Poftă mare!

P.S.: Sugestii de condimente… paprica, nucșoară, ierburi aromate, usturoi zdrobit… Orice vă place poate fi adăugat în amestecul de ketchup și maioneză…