Ingrediente:
- 1-2 kg dovlecei
- 1 legătură mărar
- 3 ouă
- 5 linguri făină
- sare, piper
Ingrediente pentru umplutură:
- 4 roșii
- 200 g maioneză
- 4 căței de usturoi
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm dovleceii prin răzătoarea mare.
2. Amestecăm dovleceii cu sare.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărarul. Roșiile le tăiem rondele iar usturoiul îl amestecăm cu maioneză.
4. Strecurăm dovlecii într-un bol separat.
5. Adăugăm ouăle, mărarul, piperul, făina și amestecăm bine până la omogenizare.
6. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim o clătită formată dintr-un sfert de compoziție.
7. La final, tapetăm clătitele cu maioneză, roșii și formăm tortul.
8. La final, decorăm cu mărar.
Să îl savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post