Legume la tavă, la cuptor – Iată ce ușor și ce gustos poți pregăti legumele – Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas
Ingrediente necesare:
- 1 vânătă
- 2 dovlecei
- 2 ardei
- 2 cartofi
- 170 g pesmet
- 2 linguri parmezan
- Sare, piper
- 2 căței usturoi
- Pătrunjel
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Curățăm și tăiem legumele pai.
Punem pesmetul într-un bol. Adăugăm parmezanul, sare, piper, usturoi pisat, pătrunjel verde tocat și amestecăm foarte bine.
Stropim legumele cu ulei de măsline, le trecem prin amestecul de pesmet și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, într-un singur strat.
Stropim legumele cu ulei de măsline și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 25 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!