Rețetă pas cu pas, cu imagini – Caserolă de legume (cu ouă și cașcaval) – Deosebit de gustoasă, rapidă și sățioasă
Ingrediente necesare:
- 300 g broccoli
- 2 dovlecei
- 2 ouă
- 1 pahar smântână
- Sare, piper
- 100 g cașcaval ras
- Ulei de măsline
- 200 g mozzarella
- Roșii mai mici
Mod de preparare:
Rupem broccoli în buchețele și le punem într-un bol. Turnăm apă clocotită în bol și lăsăm broccoli în apă timp de 5 minute. Dăm dovleceii prin răzătoarea mare. Sărăm și lăsăm deoparte. Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sare și piper, smântâna și mixăm până la omogenizare. Încorporăm și cașcavalul ras.
Ungem o tavă cu ulei de măsline și punem broccoli în ea. Peste broccoli punem dovleceii storși peste care turnăm compoziția cu ouă și cașcaval.
Deasupra punem feliile de mozzarella peste care punem jumătățile de roșii.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!