Trebuie să salvați această rețetă – Gustare extraordinar de bună, gata în doar 10 min – Pentru a pregăti această gustare perfectă între mese, ai nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare
- 400 g brânză de vaci
- 280 g cașcaval
- 2 ouă
- 6 linguri făină
- 1 legătură ceapă verde
- sare
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm cașcavalul prin răzătoarea mică.
2. Într-un bol, adăugăm brânza de vaci, cașcavalul și ceapa verde tăiată mărunt. Amestecăm foarte bine până la omogenizare. Opțional, puteți să adăugați și usturoi.
3. Adăugăm 2 ouă și făina și amestecăm până obținem un aluat moale și omogen.
4. Pe masa de lucru, formăm bastonașele. Le dăm prin făină și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. Prăjim câteva minute, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
5. Pentru sos, punem la încălzit 100 ml de lapte, adăugăm brânza topită, sare și piper. Amestecăm până la omogenizare.
Să aveți poftă!
Discussion about this post