kiloRețete
miercuri, octombrie 4, 2023
kiloRețete
No Result
View All Result

Rețetă de post – Cum se prepară chifteluțele mănăstirești – Chifteluțe gustoase gata în doar 20 minute

Rețetă de post – Cum se prepară chifteluțele mănăstirești – Chifteluțe gustoase gata în doar 20 minute

Rețetă de post – Iată cum se prepară chifteluțele mănăstirești, în doar 20 minute – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe
  • 2-3 felii de pâine
  • 150 g orez
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 5-6 căței de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 2 frunze da dafin
  • mărar
  • pătrunjel
  • 50 g făină
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem boabele de fasole la fiert. După ce schimbăm apa, adăugăm morcovul, păstârnacul și ceapa, toate tocate. Adăugăm frunzele de dafin, condimentăm cu sare, piper și amestecăm bine.

2. După ce au fiert toate legumele, le scoatem din oală, scurgem fasolea de zeamă ( nu aruncăm zeama ) și punem totul într-un bol. Adăugăm feliile de pâine înmuiate în puțină zeamă de la fasole și stoarse ulterior, usturoiul pisat, cimbrul, mărarul și pătrunjelul tăiat mărunt. Amestecăm bine, pe urmă dăm întreaga compoziție prin mașina de tocat sau mixăm cu blenderul vertical.

3. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftele. Le dăm prin făină, pe urmă le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.

4. Pentru garnitură, fierbem orezul în zeama de la fasole și legume ( 3 căni de zeamă / 1 cană de orez ). Adăugăm și sare după gust și mărar.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Vinete pentru iarnă, la borcan – Rețetă rapidă și gustoasă, borcanele dispar imediat din cămară
Aperitive

Vinete pentru iarnă, la borcan – Rețetă rapidă și gustoasă, borcanele dispar imediat din cămară

Rețetă simplă și gustoasă, foarte ușor de pregătit – Vinete marinate cu usturoi, o bunătate!
Aperitive

Rețetă simplă și gustoasă, foarte ușor de pregătit – Vinete marinate cu usturoi, o bunătate!

Rețetă simplă și rapidă, fără sterilizare – Ardei grași prăjiți în ulei, pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Rețetă simplă și rapidă, fără sterilizare – Ardei grași prăjiți în ulei, pentru iarnă, la borcan

Pârjoluțe moldovenești, rețetă simplă și gustoasă – Rețetă tradițională, din Dorohoi
Aperitive

Pârjoluțe moldovenești, rețetă simplă și gustoasă – Rețetă tradițională, din Dorohoi

Cea mai gustoasă rețetă de sezon – Ardei grași prăjiți ușor în ulei, pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Cea mai gustoasă rețetă de sezon – Ardei grași prăjiți ușor în ulei, pentru iarnă, la borcan

Metodă simplă, rapidă și gustoasă de conservare – Ardei gras pentru iarnă, la borcan
Aperitive

Metodă simplă, rapidă și gustoasă de conservare – Ardei gras pentru iarnă, la borcan

Next Post
Rețetă de post – O prepar de fiecare dată când țin post – Prăjitură de post cu mere și nuci

Rețetă de post - O prepar de fiecare dată când țin post - Prăjitură de post cu mere și nuci

Discussion about this post

RECOMANDĂRI /SUGESTII

Negresă de casă cu glazură de ciocolată – Negresă pufoasă și delicioasă, glazurată
Fără categorie

Negresă de casă glazurată și însiropată – Rețetă grecească, foarte ușoară, foarte aromată

Cum se repară Maioneza Tăiată – Cum se repară Salata de Icre – Explicații scrise și Video Șef Paul Constantin
Fără categorie

Cum se repară Maioneza Tăiată – Cum se repară Salata de Icre – Explicații scrise și Video Șef Paul Constantin

Fasole bătută cu sos de roșii – Aveți nevoie de 250g fasole, 1 morcov, 2 cepe și…
Fără categorie

Fasole bătută cu sos de roșii – Aveți nevoie de 250g fasole, 1 morcov, 2 cepe și…

Cozonac de casă Zebră (cu cacao) – Se prepară din 350g făină, 220 ml lapte, 70g zahăr pudră, 1 gălbenuș și…
Fără categorie

Cozonac de casă Zebră (cu cacao) – Se prepară din 350g făină, 220 ml lapte, 70g zahăr pudră, 1 gălbenuș și…

Prăjitură de casă cu cremă de iaurt și fructe – Rețetă ușoară și aromată, o să-ți placă mult
Fără categorie

Prăjitură de casă cu cremă de iaurt și fructe – Rețetă ușoară și aromată, o să-ți placă mult

Eclere cu cremă de vanilie, frișcă si glazură de ciocolată – Rețetă pas cu pas, în imagini
Fără categorie

Eclere cu cremă de vanilie, frișcă si glazură de ciocolată – Rețetă pas cu pas, în imagini

  • Politica de confidențialitate
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Aperitive
  • Dulciuri și prăjituri
  • Feluri principale

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate