Supă de pui delicioasă și aromată

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 8-9 pulpe inferioare de pui
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • frunze de dafin, piper, verdeaţă uscată, sare
  • 120 g paste mărunte
  • 5-6 l de apă

Cum se prepară această rețetă?

  1. Înlăturăm pielea de pe carnea de pui.
  2. În apa clocotită adăugăm sare, pe urmă ceapa, morcovul, ţelina, frunzele de dafin, piperul boabe şi pulpele.
  3. Înlăturăm spuma formată la suprafață.
  4. Fierbem 20 minute, cu capac, la foc mic.
  5. Tăiem cartofii cubuleţe mici.
  6. Scoatem tot ce am fiert, şi strecurăm supa.
  7. Spălăm oala.
  8. Turnăm supa de pui înapoi în oală şi adăugăm cartofii.
  9. Aruncăm ţelina şi ceapa.
  10. Dezosăm carnea.
  11. Tăiem morcovul felii subţiri.
  12. Când fierb cartofii, înlăturăm spuma şi adăugăm morcovul.
  13. Micşorăm focul şi adăugăm carnea şi verdeaţa uscată.
  14. Într-o tigaie uscată, prăjim pastele la foc mediu, până se rumenesc frumos.
  15. Dacă cartofii sunt aproape gata, adăugăm pastele. Amestecăm foarte bine.
  16. Decorăm cu verdeață.

Poftă bună!