Rețetă de post – Paste fusilli de post, cu ciuperci și sos gustos – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 300 g paste fusilli
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- 3-4 linguri ulei măsline
- 1 cutie paste de tomate
- mărar
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem la fiert pastele. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa și usturoiul mărunt. Ciupercile se taie rondele iar piciorușele cubulețe.
2. Într-o tigaie încisă cu ulei, prăjim ceapa și usturoiul, la foc mic. Adăugăm ciupercile și gătim câteva minute. Condimentăm cu sare, piper, busuioc. Adăugăm pasta de tomate, amestecăm bine iar la final adăugăm mărarul. Servim pastele alături de sosul pregătit anterior.
Să le savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post