Piept de pui cu umplutură din carne tocată, ciuperci champignon și cașcaval – Gustos și delicios – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 400 g piept de pui
  • 300 g carne tocată
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ou
  • 5 ciuperci champignon
  • 100 g cașcaval
  • pătrunjel
  • sare, piper negru

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pieptul de pui bucățele. Frăgezim, pe urmă o condimentăm cu sare și piper.

2. Curățăm ceapa și o tăiem mărunt. Procedăm la fel cu ardeiul.

3. Într-un bol, așezăm carnea tocată. Adăugăm ceapa, ardeiul și amestecăm bine. Adăugăm usturoiul zdrobit, sarea, piperul și un ou. Amestecăm bine până la omogenizare.

4. Curățăm ciupercile, pe urmă le tăiem felii.

5. Pe o tavă tapetată cu ulei, așezăm pieptul de pui. Pe fiecare bucățică de carne, așezăm câte o lingură de umplutură. Adăugăm ciupercile și cașcavalul dat prin răzătoare.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.

Să aveți poftă!

Încearcă și… Rulouri boierești cu piept de pui

Rețetă deosebită, cu umplutură fină și gustoasă – Pentru a le pregăti, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 150 g cașcaval
  • 5-6 căței de usturoi
  • maioneză
  • pătrunjel
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem pieptul de pui în felii subțiri. Le frăgezim, pe urmă le condimentăm cu sare și piper.

2. Pentru umplutură, dăm cașcavalul și morcovul prin răzătoare. Le amestecăm, pe urmă adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt și usturoiul zdrobit.

3. Condimentăm cu sare și piper. Adăugăm maioneză și amestecăm bine.

4. Așezăm câte o lingură de umplutură, pe fiecare bucățică de carne. Formăm rulourile și le prindem cu scobitori.

5. Așezăm rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei. Le prăjim câteva minute, pe toate părțile, până se rumenesc puțin. Pe urmă, le așezăm într-o tavă adâncă.

Adăugăm apă cât să acopere jumătate de nivel și coacem la temperatura de 160 de grade, timp de 30 de minute.

Să le savurați cu drag – Poftă bună!