Aveți nevoie de:

  • 4 ouă
  • 200 g dovlecei
  • 2-3 roşii
  • o legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei vegetal

Cum se prepară această rețetă?

  • Tăiem dovleceii şi roşiile în rondele subţiri.
  • Mărunţim pătrunjelul.
  • Pe o tigaie încălzită cu ulei, adăugăm uniform dovleceii, ca să acopere toată tigaia.
  • Prăjim dovleceii la foc mediu.
  • Spargem 4 ouă într-un bol.
  • Adăugăm sare şi piper după gust.
  • Amestecăm cu un tel ouăle.
  • Întoarcem dovleceii pe partea opusă.
  • Pe deasupra, adăugăm roşiile şi ouăle pregătite.
  • Adăugăm pătrunjel mărunţit.
  • Gătim omleta la foc mic.

Poftă bună!