Tort Nesquik – Este delicios și se face rapid, nu necesită mult timp

Ingrediente pentru aluat:

  • 4 ouă
  • 100 g unt
  • 150 g zahăr
  • 150 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • miez de nucă

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 ml lapte condensat
  • 500 ml smântână
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle și adăugăm zahărul, făină amestecată cu praf de copt și cacao. Mixăm până la omogenizare.

2. Turnăm aluatul obținut într-o tavă tapetată cu unt și coacem la temperatura de 160 de grade timp de 30 de minute.

3. După ce s-a răcit, tăiem blatul în 2 părți egale.

4. Pentru cremă, amestecăm laptele condesant cu smântână și cacao.

5. Tapetăm o felie de blat cu jumătate din crema obținută. Blatul rămas îl mărunțim și îl amestecăm cu cremă. Turnăm uniform amestecul obținut și decorăm cu miez de nucă.

Înainte de servire, tortul se ține la frigider 3-4 ore. Poftă bună!