Ingrediente:
- 800 g file de pui
- 3 cepe
- 2 căței usturoi
- 200 ml smântână
- 30 ml ulei
- 2 lingurițe sare
- 1 linguriță curry
- 3 g boia de ardei dulce
- 20 g pătrunjel
- 100 ml apă
Mod de preparare:
1. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim carnea.
2. Pentru sos, tăiem o ceapă mărunt. O prăjim, pe foc mic, până se rumenește frumos. Adăugăm usturoiul tăiat mărunt și amestecăm.
3. Cu ajutorul unui blender, mărunțim ceapa. Adăugăm smântâna, curry și boia, verdeața și amestecăm bine. Turnăm sosul într-un vas și îl încălzim pe foc mic.
4. Adăugăm carnea și o înabușim, cu capac, 15 minute.
La final, condimentăm după bunul plac.
Poftă mare!