Prăjitură Regina Maria cu nucă și cremă de cacao – Rețetă Video Adygio

Prajitura Regina Maria cu nuca si crema de cacao, o prajitura de casa deosebita cu crema de cacao, blat cu nuca si blat cu vanilie. Totul completat de glazura de ciocolata fina si scantei de nuca prajita si macinata. Un deliciu pe care trebuie sa-l incercati, neaparat!

Ingrediente

Crema de cacao

  • 220 g zahar
  • 250 g unt
  • 6 buc galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 50 g amidon
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 praf sare

Blat cu nuca

  • 6 buc albusuri
  • 130 g zahar
  • 160 g nuca macinata
  • 40 g faina
  • 1 praf sare

Blat de vanilie

  • 120 g faina
  • 4 buc oua
  • 120 g zahar
  • 20 ml ulei
  • 10 ml esenta de vanilie
  • 1 praf sare

Glazura

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 120 ml frisca lichida indulcita

Rețetă video:

Sursă: adygio.com