Ingrediente necesare:

45 buc. biscuiți cu ciocolată
2 plicuri zahăr vanilat
3 linguri zahăr pudră
500 ml lapte
2 plicuri praf de budincă de vanilie, care nu necesită fierbere
400 ml frișcă lichidă

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecăm crema de brânză cu 2 linguri de zahăr pudră și cu 1 plic de zahăr vanilat.

Într-un bol separat, turnăm laptele, adăugăm cele 2 plicuri de praf de budincă, 1 plic de zahăr vanilat și mixăm până compoziția se îngroașă.

Batem frișca lichidă împreună cu 1 lingură de zahăr.

Încorporăm amestecul de brânză și frișca bătută în budincă.

Pregătim un platou pe care așezăm 15 bucăți de biscuiți, întru-un strat.

Peste stratul de biscuiți întindem uniform jumătate din cantitatea de cremă, după care așezăm încă un strat de biscuiți.

Procedăm la fel până se termină crema și biscuiții, ultimul strat va fi cel de biscuiți.

Dăm prăjitura la rece peste noapte.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!