Piept de pui la cuptor, cu brânză cheddar și mozzarella – Gata în mai puțin de o oră

Brânza cheddar plutește și acoperă carnea cu o crustă deosebită, iar mozzarella se topește și îmbibă fiecare bucățică de carne… O bunătate!

Ingrediente

  • 900 g piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 ouă
  • 100 g brânză cheddar
  • 100 g brânză mozzarella
  • 2 lingurițe semințe de susan
  • 1 legătură de mărar
  • paprika, după gust
  • piper negru măcinat, după gust
  • sare, după gust
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Dați morcovul curățat pe răzătoare. Tocați mărunt ceapa. Căliți legumele în ulei.

Tăiați pieptul de pui fâșii subțiri. Acoperiți cu folie alimentară și bateți-le pe ambele părți.

Bateți ouăle cu paprika. Tăiați brânzeturile în felii subțiri și tocați mărarul.

Ungeți cu ulei un vas din sticlă. Așezați feliile bătute de carne. Sărați și piperați. Tapetați cu ouăle bătute.

Pe partea din mijloc puneți legumele călite și mărarul, iar deasupra brânza cheddar.

Apoi, peste următorul strat de legume și mărar puneți mozzarella…

Repetați straturile până se termină produsele și nu uitați să alternați brânzeturile.

Stratul superior ar trebui să fie format din carne…

Tapetați ultimul strat cu puțin ou bătut și adăugați câteva semințe de susan.

Coaceți timp de 45 de minute la temperatura de 180 grade Celsius.

Tăiați felii și serviți cât e fierbinte!

Rapid și delicios! Poftă bună!