Piept de pui învelit în aluat foietaj – Piept de pui Fornetti

Ingrediente

  • 500 g file de pui
  • 250 g aluat foietaj
  • o jumătate de legătură de spanac
  • 2-3 căței de usturoi
  • sare după gust
  • piper negru după gust
  • 1-2 linguri de maghiran
  • 70 g cașcaval tare
  • 2 linguri unt

Cum se prepară?

Topiți untul în tigaie și prăjiți spanacul, apoi adăugați usturoi mărunțit, sare, piper negru. Pregătiți câteva minute.

Tăiați fileul de pui ca în imagine.

Împărțiți foaia de aluat în jumătate și puneți carnea în mijloc. Tăiați marginile aluatului în fâșii cu grosimea de 1 cm.

Puneți în buzunarele tăiate umplutură de spanac și usturoi.

Presărați sare peste carne și puneți deasupra bucăți de cașcaval.

Acoperiți carnea cu fâșiile de aluat.

Puneți carnea în forma de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți în cuptor la 200 de grade, aproximativ 40-45 de minute.

Serviți carnea cu orez sau cartofi. De asemenea, merge perfect cu o salată de legume…

Poftă bună!