Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 100 g cârnați
  • 1 ardei gras
  • 30 g cașcaval
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă
  • verdeață
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem cartofii la fiert, la foc mic. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa rondele, iar ardeiul gras cubulețe.

2. Cârnații îi tăiem tot cubulețe. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa pregătită anterior. Adăugăm ardeiul gras și gătim, pe foc mic, 5 minute.

3. După ce s-au răcit, facem cartofii piure. Adăugăm sarea, piperul, ceapa și ardeiul prăjit și amestecăm bine. Turnăm compoziția într-o tavă de copt.

4. Pe deasupra, așezăm cârnații iar la final adăugăm ouăle bătute și cașcavalul dat prin răzătoare. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

Savurați cu poftă!