Coșulețe cu șuncă, cașcaval și legume – Tartine calde gata în 20 minute, o gustare pentru toată familia

Ingrediente:

  • 500 g aluat fărâmicios
  • 100 g șuncă
  • 1 roșie
  • 2 ouă
  • 100 g cașcaval tare
  • 2 fire ceapă verde
  • 50 ml lapte
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Întindeți aluatul și decupați forme circulare cu diametrul un pic mai mare decât cel al formelor pentru copt.

Tăiați cuburi mici roșia, șunca și ceapa, sărați și piperați. Dați cașcavalul pe răzătoare și amestecați cu legumele și carnea.

Bateți ouăle cu laptele și condimentați.

Așezați aluatul în formele pentru copt, cu marginile ridicate pe pereții formelor.

Puneți umplutura de legume și șuncă în fiecare din ele, apoi turnați-le ouăle bătute.

Coaceți-le timp de 20 de minute la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius.

Puteți servi cu cașcaval ras sau verdeață tocată. Șunca o puteți înlocui cu bacon.

Savurați cu plăcere! Poftă bună!