Ingrediente necesare:

  • 500 ml lapte
  • 350 g făină
  • 1-2 ouă
  • 200 ml apă fierbinte
  • sare, zahăr, ulei

Ingrediente pentru umplutură:

  • 600 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 250 g cașcaval
  • 70 g maioneză
  • 6 linguri ulei

Rețetă pas cu pas:

1. Pentru început, amestecăm laptele, făina, ouăle și apa. Adăugăm sare și zahăr după gust. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim clătitele până terminăm aluatul.

2. Pentru umplutură, tăiem mărunt ciupercile. O ceapă o tăiem cubulețe iar una o tăiem rondele…

3. Într-o tigaie cu ulei, prăjim ciupercile și ceapa până când se rumenesc frumos. Adăugăm maioneză și cașcavalul dat prin răzătoare și amestecăm bine…

4. Tapetăm fiecare clătită cu o lingură din umplutura obținută și formăm un tort.

Se servește cu verdeață. Poftă bună!