Chec de ciocolată cu biluțe de brânză dulce – Probabil nu ați mai gustat așa deliciu

Chec de ciocolată cu biluțe de brânză dulce – Probabil nu ați mai gustat așa deliciu – Original și cu gust fin!

Ingrediente pentru biluțe

  • g de brânză de vaci
  • 2 gălbenușuri
  • 50g de zahăr
  • 50 g de nucă de cocos
  • 3 linguri de amidon

Ingrediente pentru blat

  • ouă
  • 60 g de zahăr
  • 50 g de ciocolată
  • linguri de făină
  • linguri de amidon
  • 3 linguri de cacao
  • un pic de sare
  • pliculețe de zahăr vanilat
  • un vârf de cuțit de praf de copt

Mod de preparare

Pregătiți biluțele. Amestecați brânza de vaci cu zahărul, amidonul, nuca de cocos și gălbenușurile.

Amestecați bine până obțineți o masă omogenă. Formați biluțele.

Pentru blat.. Separați albușurile de gălbenușuri.

Bateți gălbenușurile cu zahăr și vanilie până când masa este de culoare deschisă și netedă.

Adăugați ciocolata topită. Apoi făina, amidonul, praful de copt, cacao și sare pentru a se omogeniza cu masa de ouă și cu ciocolata și amestecați bine ingredientele.

Bateți albușurile cu 30 g de zahăr.

Introduceți ușor albușurile în compoziție și, folosind o spatulă, cu mișcări de sus în jos, încorporați totul.

Puneți biluțele pe tava tapetată cu hârtie de copt.

Turnați masa de ciocolată peste biluțe. Coaceți, la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.

La suprafață acoperiți cu glazură de ciocolată.

Savurați cu plăcere!