Caserolă rapidă și gustoasă (cu vinete, mozzarella și roșii) – Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Tartă cu vinete, mozzarella și roșii
Ingrediente necesare:
- 1 vânătă mare
- Sare, busuioc
- Ulei de măsline
- 200 g mozzarella
- 3 roșii
- Sos de roșii
- Parmezan
Mod de preparare:
Curățăm parțial vânăta și o tăiem în felii subțiri. Punem feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le condimentăm cu sare și busuioc și le stropim cu ulei de măsline. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Între timp, tăiem mozzarella în bucățele și roșiile în rondele. Condimentăm rondelele de roșii cu sare și busuioc. Ungem un vas termorezistent cu ulei de măsline și așezăm un strat de vinete în ea. Peste vinete punem bucățele de mozzarella, sos de roșii și rondele de roșii.
Peste roșii punem bucățele de mozzarella pe care le acoperim cu felii de vânătă. Punem încă un strat de roșii și le acoperim cu felii de vânătă. Presărăm parmezanul deasupra, acoperim cu sos de roșii, mai presărăm un pic de parmezan și dăm vasul la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!