Tartă simplă cu caise – Una dintre cele mai simple rețete de tartă cu fructe

Faceți cunoștință cu cea mai bună tartă – Tartă simplă cu caise – Ușor de pregătit, nu necesită mult timp…

Ingrediente:

  • 400 g brânză de vaci
  • 500 g caise
  • 10 g vanilie
  • 120 g unt
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 ouă
  • 220 g zahăr
  • 300 g făină de grâu
  • sare

Mod de preparare:

1. Untul se dă prin răzătoarea mare. Adăugați făină cernută cu praf de copt, 100 g zahăr, sare. Amestecați și puneți la frigider timp de 15 minute.

2. Pregătiți umplutura. Amestecați brânza de vaci cu oul, restul zahărului și praful de vanilie. Spălați caisele, tăiați-le în jumătăți și scoateți sâmburii.

3. Se toarnă jumătate din amestecul uscat pe o foaie de copt tapetată cu ulei. Adăugați apoi compoziția de brânză și jumătățile de caise. Turnați peste și restul amestecului uscat.

4. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius, aproximativ 40-50 de minute.