Aveți nevoie de:

  • 200 g biscuiţi nisipoşi
  • 300 g nuci
  • 3 linguri de cacao
  • 1 pahar de zahăr
  • 2 ouă
  • 200 g unt

Cum se prepară această rețetă?

  1. Mărunţim nucile astfel încât să obținem bucăţele cât mai mici.
  2. Pregătim crema.
  3. Topim untul la foc mic.
  4. Într-un bol amestecăm zahărul şi cacao, spargem ouăle şi omogenizăm compoziţia.
  5. Adăugăm amestecul obţinut în oala cu untul topit.
  6. Pregătim crema la foc mic.
  7. Până se răceşte crema, mărunţim biscuiţii.
  8. Turnăm crema răcită peste biscuiţii mărunţiţi şi adăugăm nucile. Amestecăm foarte bine.
  9. Punem aluatul pe o folie alimentară şi formăm un baton de salam. Procedăm identic cu aluatul rămas.
  10. Se pune la frigider pentru câteva ore.
  11. După ce a stat la frigider, înlăturăm folia alimentară şi feliem.

Să aveți poftă!