Prăjitură cu foi de napolitană, miez de nucă și cacao – Se face ușor și este cu adevărat delicioasă

Prăjitură cu foi de napolitană, miez de nucă și cacao – Se face ușor și este cu adevărat delicioasă – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de napolitană
  • 350 g biscuiți simpli
  • 250 g unt moale
  • 100 g vișinată
  • 30 g esență de rom
  • 200 ml lapte
  • 200 g miez de nucă macinat
  • 300 g zahăr
  • 100 g cacao
  • 1 plic glazură de ciocolată

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm laptele. Adăugăm zahărul, pudra de cacao și amestecăm bine. Punem compoziția pe foc mic, adăugăm vișinata, esența de rom și untul. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Într-un bol separat, amestecăm biscuiții cu miezul de nucă. Adăugăm crema pregătită anterior și mixăm până la omogenizare.

3. Tapetăm foile de napolitană cu cremă iar la final decorăm cu glazură de ciocolată. Punem prăjitura la frigider pentru câteva ore înainte de servire.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!