Biscuiți în formă de scoică din 100g unt, 100g făină, 100g brânză de vaci, zahăr pudră și 2 mere

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 100 g făină de grâu
  • zahăr pudră
  • 100 g brânză de vaci
  • 2 mere

Mod de preparare

1. Se amestecă brânza de vaci, făina și untul, pe urm se lasă la temperatura camerei. Frământați aluatul, apoi înfășurați-l într-o folie alimentară șii răciți-l timp de o jumătate de oră.

2. Întindeți aluatul într-o foaie subțiere de 3-5 mm grosime și decupați cerculețe cu ajutorul unui pahar.

3. Așezați o felie de măr pe fiecare bucățică de aluat. Formați un pachețel și așezați-l pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Procedați la fel cu restul de aluat. Coaceți la temperatura de 180 de grade, timp de 15-20 de minute. La final, decorați cu zahăr pudră. Să aveți poftă!