Biscuiți fragezi de casă

Ingrediente necesare:

  • 450 g de făină
  • 250 ml chefir
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 g zahăr
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1 ou

Mod de pregătire:

  1. Spargem oul într-un bol și adăugăm 250 ml chefir.
  2. Amestecăm cu un tel.
  3. Adăugăm uleiul, făina în cantităţi mici și praful de copt.
  4. Aluatul trebuie să fie moale şi un pic lipicios.
  5. Acoperim cu o folie alimentară şi îl lăsăm pentru 15 minute.
  6. După 15 minute, împărţim aluatul în bucăţele mici.
  7. Dacă aluatul se lipeşte prea tare de mâini, putem să ungem bucăţelele cu un pic de ulei.
  8. Formăm din fiecare bucăţică de aluat un ineluş.
  9. Fiecare biscuit îl tăvălim pe o singură parte în zahăr, apoi le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie pentru copt.
  10. Se coc la temperatura de 200 grade, aproximativ 25 minute.

Poftă bună!