De mult nu am mai mâncat așa bunătate – Cea mai gustoasă salată de sfeclă roșie

De mult nu am mai mâncat așa bunătate – Cea mai gustoasă salată de sfeclă roșie – Pentru această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 6 sfecle
  • 2 cepe
  • 6 căței de usturoi
  • 2 lingurițe coriandru
  • 1 linguriță ardei iute
  • 2 linguri oțet
  • sare, ulei

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm sfecla, pe urmă o dăm prin răzătoarea mare.

2. O lăsăm la macerat 2-3 ore.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt pe urmă o prăjim într-o tigaie cu ulei încins.

4. Turnăm uleiul din tigaie în vasul cu sfeclă. Adăugăm usturoiul tocat, semințele de coriandru și ardeiul gras. Amestecăm bine până la omogenizare, pe urmă lăsăm salata la frigider câteva ore.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Salata de legume care poate fi consumată chiar și înainte de culcare

Rețeta ideală pentru cei care țin dietă – Pentru această rețetă gustoasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 500 g varză
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • mărar
  • 6 lingurițe muștar boabe
  • 1 lămâie
  • chefir

Mod de preparare:

1. Pentru început, pregătim sosul. Amestecăm boabele de muștar, chefirul și sucul de la o lămâie.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza mărunt.

3. Adăugăm morocovu dat prin răzătoarea mare.

4. Spălăm verdeață, pe urmă o tăiem mărunt. Procedăm la fel și cu ceapa.

5. Amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Lăsăm salata la frigider 60 de minute.

Să o savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Salată gustoasă în straturi, din 4 sfecle, 4 morcovi, 2 ardei grași, cașcaval și smântână

Se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid – Pentru această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 4 sfecle
  • 4 morcovi
  • 300 g cașcaval
  • 2 ardei grași
  • ceapă verde
  • 250 g maioneză
  • 6 linguri smântână
  • sare
  • mărar

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm sfecla și morcovul, pe urmă le punem la fiert într-un vas cu apă.

2. După ce s-a răcit, dăm sfecla prin răzătoarea mare. Procedăm la fel cu cașcavalul.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem morcovul pai.

4. Curățăm ardeii și îi curățăm de semințe, pe urmă îi tăiem pai

5. Pe un platou, formăm salata. Așezăm un strat de morcovi iar pe deasupra adăugăm smântâna.

6. Adăugăm sfecla, ceapa, ardeiul gras iar la final decorăm cu maioneză și cașcaval.

Poftă bună!